888 Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως

Ξεκίνησαν χθες οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ανανεωμένο Πεδίο του Άρεως, που θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, με δωρεάν είσοδο.

Στη μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους έδωσαν το παρών η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πάρκων και Αλσών, Βασιλική Λάσκαρη, καθώς και η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Ρένα Δούρου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε: «Δίνουμε σήμερα το παρών εδώ στο γιορτινό Πεδίο του Άρεως. Για πέμπτη χρονιά κάνουμε το πάρκο χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού. Και είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε.

Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ με τους συμπολίτες μας για να χαρούμε με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σήμερα και όλες τις μέρες του χρόνου για το αποτέλεσμα αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …