ΕνημέρωσηΟικονομία

Ξεκίνησαν οι online εγγραφές για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών και Έρευνας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων συνεδρίων, ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) διοργανώνει το  3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών και Έρευνας, με στόχο την ανάδειξη αλλά και τη διεκδίκηση «πολιτικών» για την ανάπτυξη των Κλινικών Μελετών στη χώρα μας. 

Με σεβασμό στις ανάγκες της περιόδου που διανύουμε και πρωταρχικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, το συνέδριο θα διεξαχθεί και φέτος διαδικτυακά στις 18 Νοεμβρίου 2021 από τις 09:30 έως τις 15:00, με σημείο μετάδοσης την αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.

Η προσφώνηση στο συνέδριο θα γίνει από τον Δρα Αντώνιο Αυγερινό, πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και γενικό διευθυντή του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., ενώ την έναρξη των εργασιών έχει κληθεί να κηρύξει ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock