Επικαιρότητα

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, «ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις»

Την έναρξη λειτουργίας της μεγαλύτερης και πλέον σύγχρονης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, δίνοντας ελπίδα σε χιλιάδες υπογόνιμα ζευγάρια, ανακοινώνει ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group.

Η Μονάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση που έγινε την τελευταία δεκαετία σε Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας από τον Όμιλο HHG και αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να καταστεί σημείο αναφοράς για θεραπείες γονιμότητας σε πανελλαδικό -και όχι μόνο- επίπεδο.

Με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, πρωτοπορεί, διαθέτοντας το πλέον προηγμένο εμβρυολογικό εργαστήριο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όπου εφαρμόζονται οι πιο καινοτόμες και εξειδικευμένες μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock