888 Ξεκινάει η αξιολόγηση των υπουργών από τον πρωθυπουργό | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ξεκινάει η αξιολόγηση των υπουργών από τον πρωθυπουργό

Ξεκινάει η αξιολόγηση των υπουργών από τον πρωθυπουργό

Ξεκινάει αύριο η εξαμηνιαία αξιολόγηση των υπουργών, την οποία είχε προαναγγείλει στην αρχή της θητείας της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός.

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου και της αξιολόγησης φαίρεται πως εντάσσονται και οι συναντήσεις που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες με υπουργούς. Στις συναντήσεις αναμένεται να διαπιστωθούν η αποτελεσματικότητα των υπουργείων σε σχέση με το κυβερνητικό πρόγραμμα, αλλά και το ποιοι στόχοι επιτεύχθηκαν και ποιοι έχουν καθυστερήσει.

Στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των δημοσιογράφων. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως αύριο Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τον γύρο συναντήσεων που κάνει στην αρχή του εξαμήνου με την ηγεσία κάθε υπουργείου ξεχωριστά, σχετικά με τον προγραμματισμό του έργου τους.

Στις 11.30 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Μάνο Κόνσολα και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Λούλη.

Στις 17.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο θα αναλάβει τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Οι οκτώ προκηρύξεις για προσωρινά & οριστικά αποτελέσματα (έγγραφο)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Τις προκηρύξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *