ΕνημέρωσηΠολιτική

Αδ. Γεωργιάδης για το κύμα ακρίβειας: «Δεν θα σας αφήσουμε μόνους»

Μήνυμα προς τον κόσμο της αγοράς αλλά και προς τους πολίτες ότι η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο «εργαλείο» για να μετριάσει την επιβάρυνση από το κύμα ακρίβειας που «σαρώνει» τη χώρα, έστειλε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ κι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σας αφήσει μόνους», είπε και σημείωσε πως είναι δύσκολο να αποφύγουμε τον εισαγόμενο πληθωρισμό. Στρεφόμενος προς τους επαγγελματίες της αγοράς συνέστησε προσοχή, καθώς είναι μια περίοδος δύσκολη και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να αξιοποιήσει τη συγκυρία για να βγάλει κέρδος. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αφορμή το πρόστιμο των 140.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα super market αλλά και άλλο πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ σε μεγάλη χοντρεμπορική αλυσίδα, διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς κι όπου χρειάζεται θα επιβάλλονται πρόστιμα. Υποστήριξε δε, ότι ποτέ άλλοτε, επί καμίας κυβέρνησης δεν είχαν επιβληθεί τόσο υψηλά πρόστιμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε σε κόντρα με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη για την κριτική του προς την κυβέρνηση και τον ίδιο προσωπικά, λέγοντας ότι από σεβασμό στην καλή τους συνεργασία στο παρελθόν, όταν τον είχε διορίσει για διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΝΑ, θα όφειλε να ήταν περισσότερο προσεχτικός.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock