888 "ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ"! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / “ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ”! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

“ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ”! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η πρακτική ενός τουριστικού γραφείου από την Αυστραλία, να διαφημίζει πακέτα διακοπών στην… Οθωμανική Κρήτη!


Την πληροφορία αλίευσε και κοινοποίησε φίλος του ardin-rixi.gr

Το Rome2Rio, είναι μία ταξιδιωτική πλατφόρμα, στην οποία ο χρήστης μπορεί να γράψει την τοποθεσία όπου βρίσκεται και εκείνην στην οποία θέλει να μεταβεί, και εμφανίζονται οι πιθανοί συνδυασμοί αεροπλάνου, πλοίου ή άλλων μέσων για την μετάβασή του.
Το πρόβλημα έρχεται στο ταξίδι… Fatih to Ottoman Crete!
Ούτε γεωγραφικά, ούτε πολιτικά, ούτε πολιτιστικά υπάρχει καμία Οθωμανική Κρήτη από την αυτυονομία της το 1898 και δη μετά την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της στην μητέρα Ελλάδα το 1912-1913.

Η ονομασία δεν δικαιολογείται ούτε από τυχόν ανάδειξη οθωμανικών μνημείων ή κάποιο tour σε αυτά (όπως αντίστοιχα γίνονται ελληνορθόδοξα προσκυνήματα στη Μικρά Ασία και τους Αγίους Τόπους), καθώς σε όλη τη σελίδα επαναλαμβάνεται ad nauseam ο όρος σε άσχετα σημεία, όπως “Ποιες αερογραμμές πετάνε για την Οθωμανική Κρήτη”, “Που μπορώ να μείνω στην Οθωμανική Κρήτη”, “Πόση ώρα διαρκεί η πτήση από το Φατίχ στην Οθωμανική Κρήτη” και ούτω καθ’ εξής.

Εμφανίζεται λοιπόν η “Οθωμανική Κρήτη” σαν επίσημο όνομα κάποιας Ελληνικής επαρχίας!

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ…;;; Τσελίκ προς Ελλάδα και Κύπρο: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο… Είναι πάνω από το μπόι σας»

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Νέες προκλητικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *