ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Ανοιχτό το να κάνουν rapid test στα σούπερ μάρκετ

Η βασική στρατηγική της χώρας είναι να μείνει ανοιχτή αλλά η κυβέρνηση εξετάζει οτιδήποτε είναι στην κατεύθυνση «ανοιχτή κοινωνία-προστασία σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους-περιορισμός της κίνησης μη εμβολιασμένων» ακόμα και το να μπαίνουν με rapid test σε σούπερ μάρκετ δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ό,τι γίνεται σημειακά θα αφορά τους μη εμβολιασμένους, θα αφορά την δική τους προστασία» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ συμπλήρωσε ότι «εμείς παρακολουθούμε τις αντοχές του συστήματος υγείας και συνεχίζουμε την τεράστια προσπάθεια για μαζικό εμβολιασμό». Υπενθύμισε, μάλιστα, πως «σε ό,τι αφορά τους μη εμβολιασμένους από τον Σεπτέμβριο έχουμε πάρει μέτρα που δυσκολεύουν τη λειτουργία τους».

Επανερχόμενος στο θέμα των σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Οικονόμου υπενθύμισε ότι «έχουμε πάει στην αύξηση των τ.μ. ανά πελάτη» συμπληρώνοντας ότι «δεν νομίζω ότι η υποχρέωση διπλής μάσκας θα προσφέρει». Εξήγησε, δε, ότι το rapid test δεν έχει μπει στα σούπερ μάρκετ γιατί έχουν προϊόντα τα οποία χρειάζεται κάποιος για την επιβίωσή του και για τα οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί όπως φάρμακα ή ψωί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock