Τρόπος Ζωής

Η Super Κική δεν ήξερε ποιος είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος, τον χαρακτήρισε «κύριο με μυγοσκοτώστρα»

Αδιανόητες δηλώσεις από την… influencer Super Κική, που δεν ντράπηκε να πει ότι δεν γνώριζε τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον χαρακτήρισε «κύριο με μυγοσκοτώστρα» και τον κατηγόρησε ότι την έκανε «ρεζίλι των σκυλιών».

Η Super Κική, σε βίντεο που ανέβασε στο youtube περιέγραψε ένα περιστατικό σε μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σταύρος Ξαρχάκος, πριν από χρόνια και εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα. Περιέγραψε πως δεν γνώριζε ποιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και δεν δίστασε να εκφραστεί απαξιωτικά!

Όπως είπε, οι άνθρωποι του μαγαζιού της είχαν μπει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ήταν στη σκηνή ο Ξαρχάκος. Αλλά εκείνη δεν τον ήξερε. Ούτε και ρώτησε για να μάθει ποιος είναι…

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.

Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω.

Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια», είπε η Super Κική.

  

Και φυσικά τα απαξιωτικά της λόγια για τον Σταύρο Ξαρχάκο δεν ήταν δυνατόν να μην προκαλέσουν αντιδράσεις.

Τα σχόλια στο twitter είναι χαρακτηριστικά…

«Μια χαρά καταφέρνεις να γίνεσαι ρεζίλι μόνη σου. Ο σεβασμός είναι καλύτερος από την ψευτομαγκιά που πουλάς». 

«Ο Ξαρχάκος είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, εσένα Super Κική για ποιο λόγο πρέπει να σε ξέρει κάποιος».

«Πόσο απαίδευτο ον η Σούπερ Κική…και κάποιοι τη κάνανε φίρμα τρομάρα μας!». 

«Τι είναι το Σούπερ Κική ρε παιδιά και γιατί μας νοιάζει;»

«Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών». 

«Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με “άποψη”, για όλα».

To άρθρο Η Super Κική δεν ήξερε ποιος είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος, τον χαρακτήρισε «κύριο με μυγοσκοτώστρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock