Επικαιρότητα

ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΑ… ΚΑΛΣΟΝ! ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ – ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ… ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ

Με αυστηρή απάντηση έβαλε… τέλος η Αθήνα στην άνευ προηγουμένου πρόκληση του κυβερνητικού εταίρου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, να φωτογραφηθεί δίπλα σε χάρτη ο οποίος εμφάνιζε το μισό Αιγαίο και την Κρήτη να ανήκουν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι «η δημόσια ανάρτηση χάρτη από ανώτατα στελέχη του κόμματος που αποτελεί κυβερνητικό εταίρο στην Τουρκία, ο οποίος απεικονίζει ελληνικό έδαφος ως τουρκικό αποτελεί ιδιαίτερα επιθετική και προκλητική ενέργεια και είναι απόλυτα καταδικαστέα».

Στην συνέχεια επισημαίνουν πως «δυστυχώς, αποτελεί μέρος της κλιμάκωσης της ακραίας ρητορικής από την Τουρκία της οποίας είμαστε μάρτυρες σε καθημερινή βάση. Αναμένουμε την άμεση κατηγορηματική και δημόσια αποδοκιμασία της απαράδεκτης αυτης πράξης αμφισβητησης της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας μας».

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock