ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για γυναικοκτονίες: Χρειάζεται αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα – Έχουν γίνει μεγάλα βήματα

Στο νέο περιστατικό γυναικοκτονίας, στην Κρήτη, αναφέρθηκε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε πως η αντιμετώπιση πρέπει να είναι σε όλα τα επίπεδα, και μέσα στις οικογένειες, μέσα από δομές αντιμετώπισης των περιστατικών που οδηγούν σε ακραία οικογενειακή βία.

«Το περιστατικό της Κρήτης είναι τραγικό. Μια ακόμη γυναίκα χάνει τη ζωή της» δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Αναπτύσσοντας τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για την πρόληψη τέτοιων εγκλημάτων, δεδομένης της κακοποιητικής συμπεριφοράς που συνήθως προηγείται, είπε: «Έχει κάνει μεγάλα βήματα η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση αυτή. Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναπτύξει ένα σχέδιο, που σε μεγάλο βαθμό έχει αρχίσει να υλοποιείται, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, για να υπάρχει έγκαιρα και γρήγορα καταγραφή τέτοιων περιστατικών, έτσι ώστε να προλαβαίνουμε πριν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο», προσέθεσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock