ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για Εξεταστική: Να ψάξουμε από το 2015 για να βγάλει ο κόσμος συμπέρασμα

Επιμένει η κυβέρνηση στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής η οποία θα εξετάσει ενιαία την περίοδο από το 2015 σχετικά με τη χρηματοδότηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τον τρόπο διενέργειας των δημοσκοπήσεων, όπως προκύπτει και από τις νεότερες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

«Υπάρχουν δύο ζητήματα που τα θέτει και η αντιπολίτευση: Είναι η χρηματοδότηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το κράτος και ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις, προκειμένου να διερευνηθεί εάν υπάρχει κάποια χειραγώγηση του εκλογικού Σώματος. Αν, δηλαδή, άλλα πράγματα συμβαίνουν και άλλα προβάλλονται. Αυτό δεν θέλει και ο ΣΥΡΙΖΑ; Αφού, λοιπόν, και οι δύο θέλουμε να τα εξετάσουμε πρέπει να τα δούμε από το ’15 μέχρι και σήμερα, σε όλο τους το βάθος, σε όλη τους την έκταση, χωρίς να κρύψει κανείς το οτιδήποτε και να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματά του».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε πως ο μόνος θεσμικά σοβαρός τρόπος για να γίνει αυτό, για να μην έχουμε διάφορα ευτράπελα και μπλέξουμε σε διαφορετικές εξεταστικές και σε μία σειρά από θεσμικά ζητήματα, τα οποία ενδεχομένως απαξιώσουν από την αρχή τη σοβαρότητα της όποιας διαδικασίας, είναι να ψάξουμε από το ’15 μέχρι το ’19 «και γι’ αυτό να πάμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με ένα ενιαίο κείμενο που να περιγράφει τι ακριβώς θέλουμε να ψάξουμε».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock