ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για ΕΥΠ: Θα έπρεπε να μένει έξω από τη δημόσια πολιτική αντιπαράθεση

«Καλό θα ήταν η δουλειά και ο ρόλος της ΕΥΠ να μένει έξω από την δημόσια πολιτική αντιπαράθεση», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα σχετικά με το αν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, πραγματοποιεί παρακολουθήσεις πολιτών.

«Η Ελλάδα είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου και αυτό μας διακατέχει οριζόντια όσον αφορά την λειτουργία των κρατικών οργάνων, η ΕΥΠ επιτελεί έναν πολύ σημαντικό και σπουδαίο ρόλο με πολύ μεγάλη επάρκεια σε ό,τι αφορά τις απειλές για την εθνική ασφάλεια των πολιτών για τον ομαλό κοινωνικό βίο είτε αυτό αφορά εσωτερικές είτε εξωτερικές απειλές είτε είναι το οργανωμένο έγκλημα» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε επίσης σε «απειλές που έχουν και πιο υβριδικά χαρακτηριστικά στον έβρο είτε με την υγειονομική κρίση που ορισμένοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν και δυστυχώς δημιουργούν καταστάσεις που εγκυμονούν μεγάλες απειλές για την απώλεια ζωής των συμπολιτών μας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock