Οικονόμου για Ηλιούπολη: καμία συγκάλυψη- όλα έγιναν σύννομα


Απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί απόπειρας συγκάλυψης στην υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη ο Λευτέρης Οικονόμου και σημείωσε ότι η Αστυνομία ενήργησε με την προσήκουσα ευαισθησία, εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη από το ΜέΡΑ 25 που έκανε λόγο για βαριά σκιά στις ενέργειες της ΕΛΑΣ, τόνισε ότι πρόκειται για μια σοκαριστική και τραγική υπόθεση χωρίς πολιτικές διαστάσεις και ότι δεν μπορεί οι κάθε λογής γυρολόγοι των πολιτικών γραφείων να γίνονται σημείο σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Στεκόμαστε όλοι μαζί απέναντι σε τέτοια αποκρουστικά περιστατικά για να εμπιστεύονται οι πολίτες που πέφτουν θύματα κακοποίησης τις αρχές», ανέφερε ο κ. Οικονομου και σημείωσε πως ουδέποτε η καταγγέλλουσα ήρθε σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τους καταγγελλόμενους και πως δεν εξέφρασε επιθυμία διορισμού νομικού παραστάτη τις πρώτες ώρες καταθέσεις της στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση