ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για οπαδική βία: Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτρόπαια εγκλήματα

Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και την οπαδική βία, τη νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για το σύστημα φορολόγησης ακινήτων και το κύμα ακρίβειας μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Θέλω να ξεκινήσω με το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους. Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μας εκ μέρους της κυβέρνησης και τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του» είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η ελληνική αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που εμπλέκται στη δολοφονία, καθώς και για την επέκταση των ερευνών. Το τραγικό αυτό περιστατικό υπογραμμίζει το χρέος να συνεχίσουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της βίας στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και της στενής παρακολούθησης και αντιμετώπισης της νεανικής παραβατικότητας» σημείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock