ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη η επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50

Για την πανδημία και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού μίλησε σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ενώ ξεκαθάρισε πως το lockdown δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης.

«Ο κόσμος επειδή γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να μείνει ανοιχτή η οικονομία, η εκπαίδευση, η κοινωνία έχει την ανησυχία βλέποντας τα κρούσματα να επιμένουν. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα έχουμε πάρει αποφάσεις σώφρονες», είπε ο κ. Οικονόμου στο Mega και χαρακτήρισε γενναία την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους πολίτες άνω των 60 ετών.

Επιπλέον, τόνισε πως η μετάλλαξη Όμικρον αναγκάζει τις κυβερνήσεις να αναδιαμορφώσουν τις στρατηγικές τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η στρατηγική της κυβέρνησης δείχνει να αποδίδει, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες άνω των 60 ετών τις τελευταίες ημέρες έσπευσαν να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock