ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Εθνική επιτυχία η συμφωνία για τις Belharra – Αναμένουμε διακομματική στήριξη

Τεράστια εθνική επιτυχία χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τη συμφωνία για την απόκτηση τριών φρεγατών Belharra από τη Γαλλία, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αναμένει διακομματική στήριξη στη σχετική συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Αναδεικνύεται έτσι, ο πρωταγωνιστικός στρατηγικός ρόλος της Ελλάδας στην Αν. Μεσόγειο και την Ευρώπη και αναμένουμε διακομματική στήριξη της συμφωνίας, σημείωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σ’ ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον η ελληνική κυβέρνηση έχει αναπτύξει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της πολλαπλές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και όλες τις κατευθύνσεις ώστε να αναβαθμίσει στρατηγικά την Ελλάδα και να διασφαλίσει ένα περιβάλλον ευημερίας για τους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη συμφωνία για τις φρεγάτες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock