ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Κυρώσεις στους πιστούς που δεν τηρούν το μέτρο των τεστ στις εκκλησίες

Στους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στη λήψη πρόσθετων μέτρων για τους ανεμβολίαστους, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σημειώνοντας ότι οι βασικοί άξονες της στρατηγικής δεν έχουν αλλάξει. 

«Ανάλογα με τη δυναμική εξέλιξης των πραγμάτων προσαρμόζαμε αντίστοιχα και τα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι κατανοητό σε όλους ότι τα μέτρα που πήραμε είναι και για την προστασία των ίδιων και για την αποφυγή μετάδοσης. Οφείλει ο καθένας να πειθαρχεί. Ο σκοπός δεν είναι να διεγείρουμε διχασμούς. Είναι να πειστούν οι άνθρωποι ότι πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις συγκεκριμένες κατευθύνσεις, έτσι ώστε και οι ίδιοι να προστατεύσουν την υγεία τους» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Επανέλαβε ότι η βασική στρατηγική της κυβέρνησης είναι κοινωνία και οικονομία ανοιχτές, ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μέτρα τα οποία και άμεσα και έμμεσα στοχεύουν στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης τόσο της πρώτης, όσο και της 3ης αναμνηστικής δόσης, η οποία πλέον για τους συμπολίτες μας από 60 και άνω ισοδυναμεί με το Covid Pass.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock