ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει μια εξαχρειωμένη αντιπολιτευτική πρακτική σε πανδημία, ακρίβεια

«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τον χειρισμό της πανδημίας και της ακρίβειας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει μια εξαχρειωμένη αντιπολιτευτική πρακτική και έδωσε αναλυτικά απαντήσεις στα ζητήματα που θίγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά, η δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και τις αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ανατιμήσεις, έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει μια εξαχρειωμένη αντιπολιτευτική πρακτική τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε ύφος στα θέματα της πανδημίας. Αλλά και όταν επιχειρεί να καταθέσει προτάσεις αυτό που αναδεικνύεται είναι είτε η άγνοια είτε η υποκρισία του. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα ακόλουθα:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock