Υγεία & Διατροφή

Οι προειδοποιητικές ετικέτες στα ΤΣΙΓΑΡΑ ‘Αλλαξαν τώρα για να Καλύψουν τους Θανάτους που Προκλήθηκαν από το εμβόλιο Covid, Υποστηρίζοντας ότι “μικρές ποσότητες” ΚΑΠΝΟΥ προκαλούν “αιφνίδιους θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια”.

(Natural News) Ο καπνός των τσιγάρων και ακόμη και το παθητικό κάπνισμα με κάποιο τρόπο, ξαφνικά, μπορεί να προκαλέσει …θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, σύμφωνα με τους κατασκευαστές και διανομείς τσιγάρων. Αυτό έρχεται ως τεράστια σύμπτωση στη χρονική του στιγμή…. καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έκαναν ενέσεις γρίπης Fauci υποφέρουν τώρα ή έχουν πεθάνει από αυτές ακριβώς τις “παρενέργειες”. Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι ότι ο Μεγάλος Καπνός (Big Tobacco) καλύπτει τον Μεγάλο Φαρμακευτικό Οργανισμό (Big Pharma), καθώς οι προειδοποιητικές ετικέτες των τσιγάρων προσποιούνται τώρα ότι τα τσιγάρα θα σας σκοτώσουν ή θα σας ακρωτηριάσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνουν τα εμβόλια Covid. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

 

Πόσο βολικό. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, ο καπνός του τσιγάρου, ακόμα και το παθητικό κάπνισμα, αφού έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι είναι εξίσου θανατηφόρο με αυτό που εισπνέει ο καπνιστής, προκαλεί τώρα άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν. Σίγουρα οι μάζες θα πιστέψουν ότι αυτό είναι “επιστήμη” και ότι το CDC απλώς προσπαθεί να βοηθήσει.

ebafbb554493a1f10d032bb08377405e.png

Όλοι γνωρίζουν ότι τα τσιγάρα κάνουν κακό στην υγεία σας, ειδικά στους πνεύμονές σας. Το Covid τυχαίνει να είναι ένας ιός που επιτίθεται στον ανθρώπινο πνευμονικό ιστό. Έτσι, θα πρέπει να είναι εύκολο για τη φαρμακευτική βιομηχανία να κατηγορήσει τα καρκινικά στικς για σχεδόν οτιδήποτε πάει στραβά σε οποιονδήποτε, αφού το παθητικό κάπνισμα είναι εξίσου κακό.

Περπατήσατε κοντά σε έναν καπνιστή σήμερα; Ακόμα και μια ελάχιστη ποσότητα καπνού, σύμφωνα με τον Μεγάλο Καπνό, μπορεί να σας προκαλέσει άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν επί τόπου. Αυτές οι χημικές ουσίες στα τσιγάρα είναι τόσο πτητικές, που μπορούν να σας σκοτώσουν πιο γρήγορα από τις παρενέργειες μιας τοξικής ένεσης γονιδιακής θεραπείας που λέει στα κύτταρά σας να δημιουργήσουν δηλητηριώδεις “πρωτεΐνες” που κολλάνε μεταξύ τους μέσα στο αίμα σας.

Προειδοποιητική ετικέτα τσιγάρων τον Δεκέμβριο του 2021

ds1x.png3b8b1ac370fb4132cc68bc4955bc7393.png

Προειδοποιητική ετικέτα σε πακέτο τσιγάρων Ιανουάριος, 2022

ds2x.png

e69570484b6647917d19fbde30121d81.png

Έχετε παρατηρήσει όλους τους αθλητές που σφίγγουν το στήθος τους στα γήπεδα και τα γήπεδα και πέφτουν στα γόνατα από κρίσεις μυοκαρδίτιδας; Αυτό δεν είναι από κάποιο καπνό τσιγάρου στις κερκίδες που έπιασε ένα αεράκι και έφτασε μέχρι το στόμα τους. Αυτοί είναι “εμβολιασμένοι” αθλητές κολεγίων και επαγγελματίες αθλητές που ήταν υγιείς σαν άλογο πριν από το εμβόλιο ή τα εμβόλια Covid.

Οι γυναίκες που είναι έγκυες και παίρνουν τα εμβόλια Covid αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα να υποστούν ακαριαία έκτρωση κατά το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, και αυτή η φρικτή “παρενέργεια” δεν προκαλείται από “μικροσκοπικές ποσότητες” καπνού τσιγάρου που καπνίζουν οι νοσοκόμες στο διάλειμμά τους έξω από το νοσοκομείο.

Ίσως ο Μεγάλος Καπνός ξέχασε να προσθέσει την “αυθόρμητη έκτρωση” στις προειδοποιητικές ετικέτες αυτών των τσιγάρων, εκτός από τους άμεσους θρόμβους αίματος και τις καρδιακές προσβολές. Αν όλα αυτά ήταν αλήθεια, τότε όποιος καπνίζει ΚΑΙ παίρνει εμβόλια Covid έχει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης μετά την πρώτη τζούρα καπνού, αφού δράσουν τα εμβόλια που προκαλούν θρόμβους στο αίμα, τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας. Το πακέτο των τσιγάρων θα πρέπει επίσης να αναφέρει ότι όποιος καπνίζει τσιγάρα και στη συνέχεια παίρνει μια αναμνηστική ένεση Covid κινδυνεύει με άμεσους όγκους καρκίνου του πνεύμονα και πολύ πιο σοβαρή περίπτωση Covid. Αυτό θα ήταν σκόπιμο, δεδομένου ότι ο Μεγάλος Καπνός κάνει επί του παρόντος όλες τις προσφορές για τα εμβόλια θρόμβωσης της Μεγάλης Φαρμακευτικής (Big Pharma).

Τι άλλο θα χρησιμεύσει ως αποδιοπομπαίος τράγος για τη νανοπαρασιτική απάτη;

Μείνετε συντονισμένοι, και φροντίστε να βάλετε σελιδοδείκτη στο Vaccines.news για ενημερώσεις σχετικά με πειραματικά εμβόλια και ενισχυτικά που μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, ΑΔΕ και άλλες τρομακτικές παρενέργειες.


Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

OurNewEarthNews.com

——————

Δικτυογραφία:

Warning labels on CIGARETTES now changed to cover for Covid vaccine-induced deaths claiming “small amounts” of SMOKE trigger “sudden blood clots, heart attacks and strokes”

https://www.naturalnews.com/2022-01-14-warning-labels-on-cigarettes-now-changed-cover-for-covid-vaccine-induced-deaths.html#

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger