ΕνημέρωσηΠολιτική

Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με ξένους επενδυτές

Τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, οι οποίες αποτυπώνονται στις εκτιμήσεις όλων των διεθνών οργανισμών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε σειρά συναντήσεων, που είχε με ξένους επενδυτές κατά την επίσκεψη του στο Λονδίνο.

Σε αυτές, μάλιστα, συμμετείχαν σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επικεφαλής χρηματοπιστωτικών οργανισμών και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, καθώς και επικεφαλής επιχειρήσεων διεθνούς εμβέλειας στους τομείς της ενέργειας, του real estate, των υποδομών, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση στήριξε τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις στη διάρκεια της πανδημίας με αποτέλεσμα, όπως είπε, να αυξηθεί η απασχόληση και να μειώνεται διαρκώς η ανεργία. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η ανάπτυξη στη χώρα προέρχεται πλέον και από επενδύσεις σε νέους τομείς, όπως αυτοί της τεχνολογίας και της πράσινης οικονομίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock