888 Οι Ρώσοι πήραν το «σκαλπ» των Αμερικανών – Su-35S «εγκλώβισαν» KC-135 και F-15 στη Συρία – Έφαγαν πολύ «ξύλο» – Εικόνες | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Οι Ρώσοι πήραν το «σκαλπ» των Αμερικανών – Su-35S «εγκλώβισαν» KC-135 και F-15 στη Συρία – Έφαγαν πολύ «ξύλο» – Εικόνες

Οι Ρώσοι πήραν το «σκαλπ» των Αμερικανών – Su-35S «εγκλώβισαν» KC-135 και F-15 στη Συρία – Έφαγαν πολύ «ξύλο» – Εικόνες

Πολλά και κυρίως «διάφορα” λαμβάνουν χώρα στον συριακό ουρανό από την παρουσία ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών, που σημαδεύουν το ένα το άλλο συνεχώς.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από ρωσικής πλευράς φωτογραφίες αναχαίτισης και στοχοποίησης από ρωσικά μαχητικά 4ης ++ γενιάς Su-35S, αμερικανικού ιπτάμενου τάνκερ KC-135 και ενός μαχητικού F-15 την στιγμή του ανεφοδιασμού στην Συρία.  

Τις εικόνες δημοσίευσαν ρωσικά ΜΜΕ με ειδίκευση στον αμυντικό τομέα.

Εκεί διακρίνουμε δύο φωτογραφίες από το ηλεκτρο-οπτικό σύστημα ρωσικού μαχητικού Su-35S από τη Συρία το οποίο έχει εγκλωβίσει ένα αμερικανικό ιπτάμενο τάνκερ KC-135 και ένα F-15, σε μια σαφή προσπάθεια να καταδειχθεί από ρωσικής πλευράς η εναέρια υπεροχή και ο πλήρης ρωσικός έλεγχος του συριακού εναέριου χώρου.

Όλες οι νέες φωτογραφίες που λήφθηκαν ήταν από τις καμπίνες των Ρώσων πιλότων των μαχητικών Su-35S, τα οποία εκτελούσαν αποστολές μάχης στον εναέριο χώρο της Συρίας και τώρα εμφανίζονται στο Web, αναφέρει το ρωσικό άρθρο.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα αμερικανικό στρατηγικό βομβαρδιστικό B-52H, καθώς και μαχητικό 5ης γενιάς F-22 RAPTOR τα οποία πετούσαν στον εναέριο χώρο της Συρίας, στοχοποιήθηκαν και φωτογραφήθηκαν από πιλότους ρωσικών Su-35S.

Το ρωσικό μαχητικό αξιοποιώντας το ηλεκτροπτικό σύστημα OLS-35 έχει εντοπίσει και εγκλωβίσει το αμερικανικό μαχητικό που ίπταται σε χαμηλότερο ύψος.

Το Su-35S έχει τη ικανότητα αποκάλυψης εισερχόμενων στόχων σε απόσταση 50 χλμ και εξερχομένων σε απόσταση 90 χλμ.

Μπορεί να παρακολουθεί έως και τέσσερις εναέριους στόχους ταυτόχρονα. Έχει τη δυνατότητα μέσω του αποστασιομέτρη λέιζερ μέτρησης απόστασης στόχων εδάφους μέχρι τα 30 χλμ. και εναέριων στόχων έως τα 20 χλμ.

Η εγκατάσταση ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων είναι ευρύτατα διαδεδομένη στα ρωσικά μαχητικά σε αντίθεση με τα δυτικά μαχητικά και το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που οι Ρώσοι έχουν σε αυτά τα συστήματα τα οποία λειτουργούν παθητικά και σε ικανοποιητική απόσταση ακόμη και μαχητικών που ενσωματώνουν τεχνολογία stealth.

Το Sukhoi Su-35 περιγράφεται από τους κατασκευαστές του ένα 4 + + γενιάς μαχητικό αεροσκάφος με ορισμένα πέμπτης γενιάς χαρακτηριστικά. Την ικανότητά του να καταρρίψει αεροσκάφη stealth την οφείλει εν πολλοίς στην ευελιξία του.

Οι κινητήρες του Su-35 επιτρέπουν την εκτέλεση όλων των ειδών ακροβατικών ελιγμών, συμπεριλαμβανομένου του Pancake, μια πρωτοφανή οριζόντια 360 μοιρών στροφή χωρίς απώλεια ταχύτητας.

Τονίζεται επίσης ότι πριν ένα χρόνο αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-22 είχαν εξαπολύσει προειδοποιητικά πυρά, μετά την είσοδο δύο ρωσικών Su-25 σε περιοχή πράσινης ζώνης, στον εναέριο χώρο ανατολικά του ποταμού Ευφράτη στη Συρία, όπως είχε ανακοινώσει το Πεντάγωνο.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου είχε δηλώσει τότε ότι τα F-22 παρείχαν στήριξη σε χερσαίες δυνάμεις όταν τα ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στον εναέριο χώρο κοντά στο Αλμπού Καμάλ. Το θερμό επεισόδιο διήρκησε 40 λεπτά, και αργότερα αμερικανοί αξιωματούχοι ήρθαν σε επαφή με τους Ρώσους.

Η ταυτόχρονη παρουσία αμερικανικών, ισραηλινών, συριακών και ρωσικών μαχητικών στον συριακό εναέριο χώρο αποτελεί από μόνο του μέγα θέμα.

Τόσα αεροσκάφη σε μια συγκεκριμένη περιοχή με αντικρουόμενα συμφέροντα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για την επίτευξη οποιουδήποτε «ατυχήματος» που θα οδηγούσε ξανά σε κρίση ειδικά μετά την κατάρριψη του ρωσικού iL-20 πρόσφατα.

Οι Ρώσοι πήραν το «σκαλπ» των Αμερικανών – Su-35S «εγκλώβισαν» KC-135 και F-15 στη Συρία – Έφαγαν πολύ «ξύλο» – Εικόνες

Οι Ρώσοι πήραν το «σκαλπ» των Αμερικανών – Su-35S «εγκλώβισαν» KC-135 και F-15 στη Συρία – Έφαγαν πολύ «ξύλο» – Εικόνες

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΣΚΑΣΕ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ: “OTAN O ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Προφητεία στο …