ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Με Μασούρα στο +3 από την ΑΕΚ

ΟλυμπιακόςΙωνικός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη… δουλειά τους, επικράτησαν 1-0 των νεοφώτιστων και εκμεταλλεύτηκαν τη «γκέλα» της ΑΕΚ, αυξάνοντας τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την Ένωση, μία αγωνιστική πριν τη μεταξύ τους «μάχη» στο ΟΑΚΑ.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες ήταν η νίκη, ούτως ώστε να μην πάει… στράφι το «δώρο» του Απόλλωνα Σμύρνης που κράτησε στην ισοπαλία (2-2) την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Και η αποστολή εκτελέστηκε… Για τον Ιωνικό, στόχος ήταν μία θετική εμφάνιση και ει δυνατόν ένα καλό αποτέλεσμα. Κατά το ήμισυ κι αυτή η αποστολή εκτελέστηκε, αφού οι νεοφώτιστοι έβαλαν δύσκολα στους Πειραιώτες, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιο βαθμό στις… αποσκευές τους.

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 17ο λεπτό, ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 1-0 και συνάμα το «τρίποντο» και αύξησε την απόστασή του από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 3 βαθμούς. Μάλιστα, οι Πειραιώτες απέκτησαν το πλεονέκτημα, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Super League.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock