Κόσμος

Μελόνι: Υποσχέθηκε φοροαπαλλαγές σε συνάντηση με γεωργικούς συνδέσμους

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση δεν μετείχαν εκπρόσωποι των συντονιστικών συμβουλίων των αγροτών που τις τελευταίες εβδομάδες διαδηλώνουν σε δρόμους και αυτοκινητοδρόμους της Ιταλίας.

Όπως διέρρευσε, μια πρώτη πρόταση της ιταλικής κυβέρνησης αφορά την φοροαπαλλαγή για τα εισοδήματα αγροτών που δεν ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιταλίδα πρωθυπουργός τάχθηκε κατά των λεγόμενων «συνθετικών τροφίμων» και τόνισε ότι επείγει να σταματήσει η πώληση αγροτικών προϊόντων σε τιμή κάτω από το κόστος παραγωγής, διότι οι αγρότες πρέπει να αμείβονται με δίκαιο τρόπο για τη δουλειά τους.

«Σε διάστημα μόλις μηνών δεν είναι δυνατόν να γίνουν θαύματα, αλλά νομίζω ότι η αλλαγή πορείας της κυβέρνησής μας, με στόχο να διορθωθούν δεκαετίες λανθασμένων πολιτικών, είναι σαφής», τόνισε η Τζόρτζια Μελόνι κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock