ΕνημέρωσηΟικονομία

Ομορφιά, υγεία και ευεξία στο Athens Beverly Hills Medical Group: 360° προσέγγιση για όλους

Για τη 360° προσέγγιση των ζητημάτων ομορφιάς που ενσωματώνει στη φιλοσοφία του το Athens Beverly Hills Medical Group, μίλησε στο CNN Greece ο Δρ Αθανάσιος Αθανασίου, πλαστικός χειρουργός που είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του χώρου αυτού.

Η ομορφιά και η υγεία μας είναι αλληλένδετες, όπως, κατά συνέπεια και η ευεξία μας, τονίζει ο Δρ Αθανασίου στη συνέντευξη προς τη δημοσιογράφο Σοφία Μαυραντζά. Παράλληλα επισήμανε πως, πρωτίστως, είναι σημαντικό το να μπορούμε να δίνουμε σε κάθε άνθρωπο, άντρα και γυναίκα, τη δυνατότητα να αισθάνεται καλά με το σώμα του. Σήμερα, εξάλλου, επισημαίνει ο Δρ Αθανασίου, τα αισθητική πρότυπα της εποχής μιλούν για «κανονικά» σώματα, αποφεύγοντας ακραίες καταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται ραγδαία η ιατρική τεχνολογία και ειδικά στην πλαστική χειρουργική γίνεται πολύ οικολογική, για παράδειγμα με τη χρήση βλαστοκυττάρων, στο πλαίσιο της αναγεννητικής ιατρικής, τόνισε ακόμα ο ίδιος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger