Τρόπος Ζωής

Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύτηκε: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο και τη βάφτιση του γιου του

Τελικά… ντύθηκε γαμπρός ο Άκης Πετρετζίκης και η είδηση του γάμου του απασχόλησε τα media από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 27.09.2021.

Στην αρχή οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία έλεγαν πως ο αγαπημένος σεφ και η σύντροφός του σκόπευαν να κάνουν τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους σε κτήμα στο Κορωπί και μάλιστα κατά της πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ωστόσο, το «φρέσκο» ρεπορτάζ των εκπομπών ήθελε τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να παντρεύονται νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός σεφ και τα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον, τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα media, αφού λίγο πριν τις απογευματινές ώρες υπήρξε η ενημέρωση πως ο γάμος θα γίνει σε κτήμα στο Κορωπί, όπως και είχε διαρρεύσει αρχικά.

Μαζί με τον γάμο του ζευγαριού έγινε και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας.

Δείτε στο Tlife, κάνοντας κλικ εδώ, φωτογραφίες από τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

To άρθρο Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύτηκε: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο και τη βάφτιση του γιου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock