888 «Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί»

«Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί»

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 1η Μάη, αγωνιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αυτήν την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια, με την ανεργία, τον αποκλεισμό, τις άσχημες οικονομικές συνθήκες, που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση και που έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε εξάντληση των αντοχωών και των ανοχών της» επισημαίνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Η δραματική εικόνα της αγοράς εργασίας, παρά την κυβερνητική προσπάθεια» να παρουσιαστεί βελτιωμένη έως και ικανοποιητική, έχει εντείνει το άγχος και την αγωνία των εργαζομένων, συντηρώντας ένα ζοφερό περιβαάλλον. Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είναι πολλά και συνεχή, γι’ αυτό και ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί» αναφέρει η ΓΣΕΕ.

Παράλληλα, τονίζει: «Τιμούμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους και όλες εκείνους/ες που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας.

Όλους και όλες εκείνους/ες που υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία με την ίδια τη ζωή τους, δίχως να ρισκάρουν τις ζωές των άλλων» καταλήγει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ- ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Παραμένουμε σε …