888 Ο ΓΑΠ έκανε κανό και έπεσε στα βράχια… | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο ΓΑΠ έκανε κανό και έπεσε στα βράχια…

Ο ΓΑΠ έκανε κανό και έπεσε στα βράχια…

Την μία χάθηκε με το κανό, την άλλη άλλαζε την αλυσίδα εν κινήσει και έπεσε από το ποδήλατο. Τώρα είχε ένα μικρό ατύχημα. Ο πρώην πρωθυπουργός, τώρα ειδικά που βγήκαμε από μνημόνια, απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σκιάθο όπου διατηρεί σπίτι η σύντροφός του.

Γνωστός για την αγάπη του στα σπορ και ιδιαίτερα στα κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε και φέτος να το εξασκήσει και να ξεκουραστεί και αυτός ως σκληρά εργαζόμενος.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα ατύχημα.

Συνεπαρμένος από τη νηνεμία της θάλασσας, ξεκίνησε να κωπηλατεί ανάμεσα στους λουόμενους, πολλοί από τους οποίους τον χάζευαν όπως ανοιγόταν στα βαθιά. Κάποια στιγμή όμως το κανό με τον κωπηλάτη του βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο νερό.

Μετά από ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του.

Μάλιστα, το involos.gr την περασμένη εβδομάδα είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες του πρών πρωθυπουργού στο νέο Ιατρικό Κέντρο Σκιάθου όπου είχε πάει για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, προφανώς μετά το ατύχημα που είχε.

Μάλιστα, είχε βγάλει και μια selfie με τον γιατρό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο Ιατρικό Κέντρο. Και επειδή είναι και ιστορική ημέρα, 3 του Σεπτέμβρη να γελάς, χρόνια πολλά Γεώργιε Παπανδρέου και πάντα γερός.

elkosmos

Πηγή

Δείτε επίσης

Ανεστάλη η απεργία των μέσων μεταφοράς για την Πέμπτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) …