Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά για τη σύγκριση με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και την ψυχοθεραπεία

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7  μέρες TV” και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα σειρά του Mega που πρωταγωνιστεί με τίτλο “Σχεδόν ενήλικες”, για την ψυχοθεραπεία που επέλεξε να κάνει αλλά και τη σύγκριση για τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού.

Τι ξεχωρίζεις στον Αλέξη;

Ο Αλέξης είναι ένας εκ των τεσσάρων φίλων που συγκατοικούν στο σπίτι και ο μικρότερος ηλικιακά της παρέας. Είναι μουσικός του δρόμου. Πρόκειται για ένα ασυμβίβαστο ελεύθερο πνεύμα. Αγαπά πάρα πολύ τους φίλους του. Τον συναντάμε σε ένα ερωτικό τέλμα.

Έχεις τονίσει ότι η Μυρτώ Κοντοβά έχει χρησιμοποιήσει για το χαρακτήρα ιστορίες που της έχεις εκμυστηρευτεί. Ποια είναι λοιπόν τα κοινά σου στοιχεία με τον ήρωα;   

Νομίζω ότι αυτό που μας συνδέει με τον Αλέξη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την συντροφική του σχέση. Δίνεται επίσης στους φίλους του όπως και εγώ και αναφορικά με τη μουσική τόσο εμένα όσο και τον Αλέξη σίγουρα δε θα μας έβλεπες ποτέ να τραγουδάμε στα μπουζούκια ή να πηγαίνουμε σε μουσικό ριάλιτι.

Δείτε στο TLIFE όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου…

To άρθρο Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά για τη σύγκριση με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και την ψυχοθεραπεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση