888 Ο Ελληνας που έδιωξε την Amazon | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Ελληνας που έδιωξε την Amazon

Ο Ελληνας που έδιωξε την Amazon

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στη γειτονιά μας. Η Amazon μάς γύρισε την πλάτη παίρνοντας μαζί της, τις τουλάχιστον 25.000 θέσεις εργασίας που θα προσέφερε.

Ο αντίπαλός της; Ο γερουσιαστής Μάικ Γιάνναρης που από την αρχή τάχθηκε εναντίον της πιθανής εγκατάστασης μιας εκ των πλουσιοτέρων εταιρειών του Κόσμου και είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για αυτό.

Ο ελληνικής καταγωγής πολιτικός, παιδί Ελλήνων μεταναστών με σπουδές στο Χάρβαρντ, διορίστηκε στη Δημόσια Επιτροπή Ελέγχου Αρχών. Μια επιτροπή της Πολιτείας που έχει τη δύναμη να αποφασίσει για το μέλλον της περιοχής.

Ο Ελληνας που έδιωξε την Amazon

Ο Ελληνας πολιτικός κέρδισε αυτό που ήθελε. «Για το καλό των κατοίκων», όπως ισχυρίστηκε; ’Η για τις προσωπικές του φιλοδοξίες;

Οπως και να’ χει, μόλις η Amazon ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα εγκατασταθεί στη γειτονιά μας, ο κ. Γιάνναρης έσπευσε να καλέσει την δημοσιογραφική κοινότητα της Νέας Υόρκης. Τα κανάλια και οι εφημερίδες κατέκλυσαν το γραφείο του στην Αστόρια.

Ξέχασε όμως τον «Εθνικό Κήρυκα». Την Ομογένεια. Τους Ελληνες που τόσα χρόνια τον στηρίζουν, τον ψηφίζουν και τον εμπιστεύονται.

Φθάνοντας εκεί είδα δημοσιογράφους στους διαδρόμους του γραφείου του, ξαπλωμένους στο πάτωμα να μεταδίδουν στα Μέσα που εργάζονται τις δηλώσεις του. Η γειτονιά μας ήρθε πάλι στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά όχι για καλό.Ο Ελληνας που έδιωξε την Amazon

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΝΑΣ ΟΘΩΝΑΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ’22; ΚΑΙ ΚΕΡΑΤ@ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ – ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο Ιταλός …