Κόσμος

Ο Ερντογάν δεν πήγε στη Γλασκώβη επειδή δεν του έδωσαν 85 αυτοκίνητα ασφαλείας

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι ζήτησε να εφαρμοστεί για τον ίδιο πρωτόκολλο ασφαλείας ανάλογο με εκείνο του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και όταν οι βρετανικές αρχές του το αρνήθηκαν αποφασίσε να μην συμμετέχει στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Γλασκώβη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιευέυματα του τουρκικού Τύπου, που κάνουν λόγο για απαίτηση του κ. Ερντογάν να έχει 85 αυτοκίνητα για την ασφάλεια του. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο τούρκος πρόεδρος φέρεται να ζήτησε από τις βρετανικές αρχές να εφαρμοστεί και στον ίδιο το αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας που ενεργοποιήθηκε κατά την παραμονή του Τζο Μπάιντεν στη Ρώμη.

Οι αρχές της Βρετανίας απέρριψαν το αίτημά του επικαλούμενες το γεγονός ότι θα δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός αυτοκινήτων κατά τη διεξαγωγή της COP26 στην ιστορική πόλη της Σκωτίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock