888 Ο Καλύτερος Τρόπος να Διατηρείτε το Σημείο Πάνω από τα Ντουλάπια σας Πάντα Καθαρό! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Ο Καλύτερος Τρόπος να Διατηρείτε το Σημείο Πάνω από τα Ντουλάπια σας Πάντα Καθαρό!

Ο Καλύτερος Τρόπος να Διατηρείτε το Σημείο Πάνω από τα Ντουλάπια σας Πάντα Καθαρό!

Η αλήθεια είναι πως το καθάρισμα των ντουλαπιών είναι δύσκολη υπόθεση. Δείτε πώς θα την κάνετε παιχνιδάκι.

Τα ντουλάπια γεμίζουν πολύ εύκολα με βρωμιά, ψίχουλα και βακτήρια ενώ ακόμα πιο δύσκολο είναι το καθάρισμα του χώρου πάνω από αυτά ο οποίος είναι γεμάτος με σκόνη και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας δεν φτάνουν μέχρι το ταβάνι τότε αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το πρόβλημα με τη συγκέντρωση βρωμιάς και σκόνης στον χώρο πάνω από τα ντουλάπια.

Ο Καλύτερος Τρόπος να Διατηρείτε το Σημείο Πάνω από τα Ντουλάπια σας Πάντα Καθαρό!

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείτε.

Δείτε πώς πρέπει να τον καθαρίζετε…

Μιας και η σκόνη έχει την τάση να συγκεντρώνεται κυρίως σε χαμηλές επιφάνειες, είναι πολύ πιθανό εκείνος ο χώρος να αργεί λίγο παραπάνω να μαζέψει πολλή σκόνη. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να τον καθαρίζετε παραπάνω από μια φορά το μήνα.

Πάρτε μια σκάλα, ψεκάστε χυμό λεμονιού στην επιφάνεια και με ένα βαμβακερό πανί περάστε όλη την επιφάνεια. Αν κάνετε τη συγκεκριμένη δουλειά μια φορά το μήνα τότε η δουλειά σας θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Ο Καλύτερος Τρόπος να Διατηρείτε το Σημείο Πάνω από τα Ντουλάπια σας Πάντα Καθαρό!

Υπάρχει και κόλπο για να μην λερώνεται σχεδόν ποτέ το σημείο πάνω από τα ντουλάπια σας.

Δείτε πώς πρέπει να τον διατηρείτε καθαρό…

Με το που θα καθαρίζετε τον χώρο πάνω από τα ντουλάπια απλά απλώνετε σε αυτόν διάφανη μεμβράνη τροφίμων. Αυτή έχει την τάση να κολλάει πάνω στις επιφάνειες και να μην ξεκολλάει καθόλου εύκολα. Κάνοντας αυτό η σκόνη θα μένει πάνω στην μεμβράνη και την επόμενη φορά που θα πάτε να καθαρίσετε θα ξεκινήσετε απλά πετώντας την παλιά μεμβράνη. Η δουλειά σας από εκεί και πέρα θα είναι πανεύκολη και θα τελειώνει με την εφαρμογή και πάλι μεμβράνης σε όλο τον χώρο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..