888 Ο Καραμανλής «ψάρωσε» τον Άδωνι | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Καραμανλής «ψάρωσε» τον Άδωνι

Ο Καραμανλής «ψάρωσε» τον Άδωνι

Στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη πήγε ο Κώστας Καραμανλής και είχε ένα απρόοπτο με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Αν. Δημοσχάκης υπήρξε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επί πρωθυπουργίας Καραμανλή.

Όπως γράφει το «Έθνος», όταν η παρουσίαση ξεκίνησε, έφτασε αργοπορημένος και λαχανιασμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτησε τους συναδέλφους του και έσπευσε να καθίσει σε μία από τις άδειες καρέκλες που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά.

Εκείνη που επέλεξε ήταν αυτή στην οποία είχε αφήσει τα πράγματά του ο Δ. Κυριαζής, που εκείνη τη στιγμή απηύθυνε χαιρετισμό ως πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Ακριβώς δίπλα από τον Άδωνι στεκόταν ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο και δεν χαιρέτησε έστω και τυπικά, προκαλώντας ερωτηματικά σε όσους παρατήρησαν το περιστατικό. «Λες να μη μιλάνε;» διερωτήθηκαν αρκετοί. Τότε τη λύση ανέλαβε να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Κ. Καραμανλής σκούντηξε τον Αδ. Γεωργιάδη και του είπε «Άδωνι, τι γίνεται;», κοιτώντας τον με ένα βλέμμα αυστηρό, αυτό που στην Αστυνομία αποκαλούν «ψαρωτικό». Μόλις ο αντιπρόεδρος κατάλαβε ποιος του είχε μιλήσει τινάχτηκε από τη θέση του, έβγαλε μια κραυγή έκπληξης και έσπευσε να ασπαστεί με θέρμη τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος και συμπλήρωσε: «Τέτοια κάνεις και θα λένε πως δεν μιλάμε…».

Δείτε επίσης

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@! ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΈΤΣΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ «2021»! ΆΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΟΥ…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Από τον Αθανάσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *