888 «Ο Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία» | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Ο Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία»

«Ο Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία»

«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία», υποστηρίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα», προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης.

Η αντίδραση αυτή από την πλευρά των ΑΝΕΛ έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο οποίος εκτίμησε ότι η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στην ΠΓΔΜ θα ολοκληρωθεί προς τα μέσα με τέλη Γενάρη και στη συνέχεια θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στην ελληνική Βουλή, όπως επίσης και η επικύρωση της απόφασης του ΝΑΤΟ για ένταξη της ΠΓΔΜ.

Ακόμα, εξέφρασε την πεποίθησή του και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας στην ελληνική Βουλή. «Είναι μία συμφωνία που βλέπει στο μέλλον», «μια καλή συμφωνία» κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι θα ήταν καλό να περάσει με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο ΕΣΥ που θα το νιώθει ο καθένας σαν εγώ

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός για τη Υγεία που συνοψίζεται στο τρίπτυχο, πρόληψη – περίθαλψη …