Ο ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΕΓΝΑ, ΣΠΥΡΕΤΟ; ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ; Ή ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ; ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΕΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙΣ

Την κατάθεσή του στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες ερευνούν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Μπιμπίλας μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ανέφερε: «Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπιμπίλας είχε κληθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και να προσκομίσει στους εισαγγελείς που διεξάγουν την σχετική έρευνα τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ από μέλη του και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση κάθε μορφής.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση