Τρόπος Ζωής

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του – Η ζωή του μετά την Δέσποινα Βανδή

«Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν» δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή Game Night. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στην αρχή… τρόμαξε λίγο, ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν μιλούσε. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε πώς είναι να είσαι πατέρας, με εκείνον να απαντά ότι «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε…». 

«Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν … Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν» πρόσθεσε. 

«Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Δεν εξαρτάται η ζωή σου από εσένα μόνο. Με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Για να το καταλάβω ήταν σοκ για μένα. Από την άλλη είναι και τρομερό» σημείωσε επίσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πώς είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

Μετά από χρόνια κοινής ζωής, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Κι ενώ η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει προχωρήσει στη ζωή της, ο Ντέμης Νικολαΐδης – σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – ζει στο σπίτι του στην Παιανία και είναι μόνος του. Πριν από κάποιους μήνες είχαν γράψει ότι είχε σχέση με κορίτσι του GNTM, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Όταν το άκουσε αυτό πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ σε συνδρομητικό κανάλι και είπε στους υπόλοιπους συναδέλφους και παραγωγούς όταν του μετέφεραν την είδηση: «Βρε παιδιά, δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα να τη μάθω κι εγώ!»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης – σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 – πηγαίνει στην εταιρεία του, βλέπει παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους οποίους έχει τις καλύτερες και πιο στενές σχέσεις, δεν βγαίνει καθόλου έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN και ΑΝΤ1

To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του – Η ζωή του μετά την Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock