888 Ο Πούτιν εξήγησε την αποτυχία της συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τη Συρία | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο Πούτιν εξήγησε την αποτυχία της συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τη Συρία

Ο Πούτιν εξήγησε την αποτυχία της συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τη Συρία

© RIA Novosti / Μιχαήλ Voskresensky Κατεστραμμένα κτίρια στην συνοικία Kabun στα προάστια της Δαμασκού. Φωτογραφία αρχείου

ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουνίου – RIA Novosti. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στην συνέντευξή του στον Αμερικανικό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν ότι η Ρωσία και η διοίκηση του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Barack Obama ήταν κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για ολόκληρη τη Συρία, αλλά οι Αμερικανοί την αρνήθηκαν μάλλον για πολιτικούς λόγους την τελευταία στιγμή.

Το βιβλίο που είναι αντίγραφο της συνέντευξης του Πούτιν με τον Stone εμφανίστηκε στις ΗΠΑ την Παρασκευή. Τα λόγια του Πούτιν είναι πιστή μετάφραση στα Αγγλικά.

‘Ξέρετε, στην πραγματικότητα, εμείς με την κυβέρνηση του Ομπάμα σχεδόν είχαμε καταλήξει σε συμφωνία για να συνεργαστούμε στη Συρία», – δήλωσε ο Πούτιν.

«Συζητήσαμε το συντονισμό των θεμάτων που συνδέονται με την ασφάλεια των πτήσεων των αεροσκαφών μας, αλλά, δυστυχώς, όλα αυτά κάναμε και μέχρι εκεί . Δεν προχωρήσαμε και επρόκειτο να συμφωνήσουμε σε κοινές ενέργειες, αυτό συνεπαγόταν τον προσδιορισμό της τοποθέτησης τρομοκρατικών ομάδων σύμφωνα με την ταυτότητα τους . Πιστεύω ότι έπρεπε να προσδιορίσουμε τους στόχους έναντι των οποίων έπρεπε να πολεμήσουμε, συμφωνήσαμε επίσης για κοινές επιθέσεις », – δήλωσε ο Πούτιν.

«Ήμασταν πολύ κοντά στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Αλλά την τελευταία στιγμή, νομίζω, για κάποιους πολιτικούς λόγους, οι αμερικανοί εταίροι μας αρνήθηκαν αυτή την συμφωνία », πρόσθεσε ο Πούτιν.

Εξέλιξη της κατάστασης – σε ένα ειδικό πρόγραμμα της RIA Novosti, «Ο πόλεμος στη Συρία [1]» >>

References ↑ Война в Сирии
( http://ria.ru/syria/ ) ↑ Читайте интервью Оливера Стоуна РИА Новости >>
( https://ria.ru/interview/20170614/1496436257.html )

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Δείτε επίσης

Η ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΩΝ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Συνεδριάζει σήμερα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *