888 Ο στρατός καθάρισε εντελώς τον θύλακα-παγίδα τρομοκρατών 2000τ.χλμ στη Χομς | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο στρατός καθάρισε εντελώς τον θύλακα-παγίδα τρομοκρατών 2000τ.χλμ στη Χομς

Ο στρατός καθάρισε εντελώς τον θύλακα-παγίδα τρομοκρατών 2000τ.χλμ στη Χομς

To Σάββατο ο συριακός στρατός και οι σμμαχοί του ανέκτησαν ολόκληρη την περιοχή που ήλεγχε η ISIS στον θήλακα παγίδα στην περιφέρεια της Ανατολικής Homs σύμφωνα με τα μέσα του πολέμου. Ο SAA σκότωσε ή αιχμαλώτισε όλους τους τρομοκράτες της ISIS στο εσωτερικού του πολιορκημένου θήλακα.

Syrian Army Captures Entire ISIS-held Pocket In Eastern Homs Countryside

Η διοίκηση του Bachar al Assad ανέχεται στο μεταξύ τον κουρδικό έλεγχο σε κάποιες περιοχές της χώρας αλλά λέει ότι αντιτίθεται στο αποκεντρωμένο ομοσπονδιακό σύστημα που υπεραμύνεται το PYD και χαρακτηρίζει τα συμβούλια που θεσπίστηκαν από τους κούρδους ως « προσωρινές δομές ».Reuters,figaro 29.7.17

Η πολιτική κινητικότητα στο κουρδικό συνοδεύεται τόσο από την αναμενόμενη πτώση της Ράκα από το ΥPG με την βοήθεια ΗΠΑ και διεθνούς συμμαχίας όσο και από εκλογές και στο ιρακινό Κουρδιστάν. Όπως αναφέρει το (Reuters 20.7.17) ο πρόεδρος της αυτόνομης περιοχής του ιρακινού Kurdistan ο Massoud Barzani, εξήγγειλε την προηγούμενη Πέμπτη με διάταγμα βουλευτικές και προεδρικές εκλογές για την 1η Νοέμβρη.

dimpenews.com

» data-medium-file=»» data-large-file=»»/>

Ο θήλακας αυτός στην περιφέρεια της Α Χομς είναι 2000 τ.χλμ και εκτείνεται ανάμεσα στην al-Sukhanah και στο πεδίο αερίου al-Sha’aer.

Ο SAA ανέκτησε ολόκληρη την περιοχή περικλείοντας τα ακόλουθα σημεία: Hareth, Rodat al-Wahsh, al-Asfouryah, Khashm al-Minshar, Khashm Noyo, al-Ghuwyrs, al-Saydah, al-Jarf, al-Sahl, Khashm al-Hamdah, al-Labdah, Qatqat, Thanyat al-Safrah, Huwyah al-Ras, Khirbet al-Samouryah και al-Sateh.southfront 26.8.17

Tα 2000 τ. χλμ που ανακτήθηκαν σήμερα στο θήλακα της Χομς από το στρατό εισβάρος της ISIS αντιστοιχούν σε 1.1 % του συριακού εδάφους.Aucun texte alternatif disponible.

Nωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι τρομοκράτες είναι πλέον περικυκλωμένοι κυριολεκτικά σε 4 ζώνες που κατ΄εκτίμηση είναι περί τα 8000km2 ενώ πριν κάποιους μήνες ήλεγχαν τα 2/3 της χώρας.

dimpenews.com

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Δείτε επίσης

“Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΕΧΕ , ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ, ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ” – ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΥΡΜΟΣ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ – 9 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ” ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Οι πληροφορίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *