AUTOMOTO

Ο σχεδιαστής του Apple iPhone συνεργάζεται πλέον με τη Ferrari

H Exor συνεργάζεται με την LoveForm και αυτή θα μπορούσε να είναι μια ακόμα μικρή είδηση για την παγκόσμια οικονομία.

Θα μπορούσε αν η Exor δεν ήταν η εταιρεία holding της οικογένειας Agnelli που είναι και μεγαλομέτοχος της Ferrari και η LoveForm δεν ήταν η εταιρεία του Jony Ive. Του ανθρώπου που έχει σχεδιάσει το iPhone της Apple, που καθόρισε τη μορφή των smartphones που όλοι χρησιμοποιούμε.

Στη LoveForm, που ιδρύθηκε το 2019, εμπλέκεται και άλλος ένας σημαντικός σχεδιαστής με προϋπηρεσία στην Apple, o Marc Newson, ενώ η πρώτη ανακοίνωση για τη συνεργασία είναι γενική. Έτσι αναφέρει πως «θα συνδυαστούν οι θρυλικές επιδόσεις και η πρωτοπορία της Ferrari με την ασυναγώνιστη εμπειρία και δημιουργικότητα της LoveForm».

Ταυτόχρονα οι δύο σχεδιαστές μεμονωμένα δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία και ως «κάτοχοι Ferrari» και λένε πως ανυπομονούν να συνεργαστούν με το τμήμα σχεδιασμού της ιταλικής εταιρείας και τον επικεφαλής του Flavio Manzoni.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock