888 «Ο Τσίπρας είναι Τσάμης. Οι Αλβανοί αν θέλουν, έχουν στο χέρι το ελληνικό κράτος»… Απίστευτα πράγματα από Αλβανίδα Ιστορικό…!! | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ο Τσίπρας είναι Τσάμης. Οι Αλβανοί αν θέλουν, έχουν στο χέρι το ελληνικό κράτος»… Απίστευτα πράγματα από Αλβανίδα Ιστορικό…!!

«Ο Τσίπρας είναι Τσάμης. Οι Αλβανοί αν θέλουν, έχουν στο χέρι το ελληνικό κράτος»… Απίστευτα πράγματα από Αλβανίδα Ιστορικό…!!

Αλβανικό δημοσίευμα: «Πριν από λίγες ημέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είπε ότι το ζήτημα των τσάμηδων δεν υπάρχει, αναφερόμενος στις συζητήσεις μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι η χώρα μας πρέπει να υλοποιήσει ορισμένες προϋποθέσεις για να έχει την ελληνική κρατική στήριξη στην πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση», γράφει αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Τσίπρας δήλωσε ότι η Αλβανία πρέπει να αλλάξει τα κείμενά της, έχοντας υπόψη την κατάργηση του όρου «Τσάμης» και «Τσαμουριά» από τα σχολικά βιβλία.

Η Αλβανίδα ιστορικός Ελένα Κοτσάκι, αντέδρασε στη δήλωση του Τσίπρα, τον οποίο περιγράφει ως «Τσάμης που έγινε ένας σύγχρονος Έλληνας».

Σύμφωνα με αυτήν, οι Αλβανοί, αναφερόμενη στους Αρβανίτες, έχουν το ελληνικό κράτος στα χέρια τους, αν το θέλουν.

«Αλαζονική δήλωση ενός τσάμη που έγινε σύγχρονος Έλληνας», είπε αναφερόμενη στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Η Ελλάδα έχει τον δικό της αυτόχθονα πληθυσμό αρβανιτών, Αλβανών, Σλάβων και τσάμηδων.
Οι Αλβανοί αν θέλουν έχουν στα χέρια τους το ελληνικό κράτος.

Η Ελλάδα απειλεί, αλλά ξεχνά ότι υφίσταται, όσο οι Αλβανοί βρίσκονται εν υπνώσει. Όταν ξυπνήσουν, θα ξεχάσουν τις αλαζονικές απειλές κατά των Αλβανών», γράφει η ιστορικός.

newsbomb.al

The Hellenic Information Team

πηγη

Δείτε επίσης

Η αποκάλυψη του πατέρα της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έχουν συγκεντρώσει οι γονείς της, όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *