Επικαιρότητα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τίμησε τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η καρώ σημαία του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έπεσε την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, στο ΟΑΚΑ, σε μία λαμπρή εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών, ιδιαιτέρως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του φημισμένου Ράλλυ των Θεών.

Θερμές ευχαριστίες προς στους Εθελοντές, ΣαμαρείτεςΔιασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συγχαίροντας τους για την ετοιμότητα και την οργάνωση που επέδειξαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της διαδρομής.

Ο προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν ύψιστη τιμή για τον Ε.Ε.Σ. η ενεργή συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock