Τρόπος Ζωής

Νίκος Καρβέλας: Δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα» του Κώστα Αϊβαλιώτη

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από το περιβάλλον του Νίκου Καρβέλα ότι ο δημοφιλής δημιουργός θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Νίκο Καρβέλα να κατέρχεται στον ευρω – στίβο με το κόμμα «Εθνική Ομάδα» του Κώστα Αϊβαλιώτη.

«Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κ. Νίκου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κ. Κώστα Αϊβαλιώτη», δήλωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης.

Την πληροφορία πως ο Νίκος Καρβέλας θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών μετέφερε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Κώστας Αϊβαλιώτης.

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και νυν επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας» εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, αφήνοντας τους οικοδεσπότες με ανοιχτό το στόμα με όσα είπε για τον πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη.

To άρθρο Νίκος Καρβέλας: Δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα» του Κώστα Αϊβαλιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock