Τρόπος Ζωής

Πάνος Ιωαννίδης: Τι λεφτά πρόσφερε ο Acun Ilicali στους κριτές του Masterchef

Ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε για όλα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και αποκάλυψε το ποσό που προσφέρθηκε στους κριτές του Masterchef από τον Acun Ilicali.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο διακεκριμένος σεφ απάντησε για την άρνηση των κριτών του MasterChef στην πρόταση του Acun Ilicali, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουν ήδη γραφτεί, ότι δηλαδή η πρόταση του Τούρκου παραγωγού ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή.

Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες.

Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: Τι λεφτά πρόσφερε ο Acun Ilicali στους κριτές του Masterchef δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock