Πάσχα: Το περσινό μοντέλο και το μήνυμα για «ελεύθερο καλοκαίρι»


Η προστασία του υγειονομικού κεκτημένου υπαγορεύει την κατεύθυνση που θα χαραχθεί εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, με την κυβέρνηση και τους ειδικούς να αναζητούν περισσότερο χρόνο και επιπλέον δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, όπως έγκαιρα είχε γράψει το CNN Greece, αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

«Η απειλή παραμένει και γι’ αυτό έχουμε αποδείξει ότι προχωράμε πάντα βήμα-βήμα και αφού κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με τους ειδικούς, αξιολογούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα. Γιατί, όπως έχω πει, στόχος είναι να φτάσουμε σε ένα ασφαλές Πάσχα αλλά και σε ένα ακόμα πιο ελεύθερο καλοκαίρι», ήταν η αποστροφή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την περασμένη Τετάρτη, που κατά πολλούς προσδιόριζε και τον βασικό στόχο της κυβέρνησης.

Αυτή πλαισίωσε την εντολή προς όλα τα στελέχη να εκπέμψουν καθαρό μήνυμα και να μην καλλιεργούν προσδοκίες που η υγειονομική συγκυρία δεν επιτρέπει την εκπλήρωσή τους: «Και για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσα όλους, πρώτα από όλα τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και όλους τους συναδέλφους, να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση