Τρόπος Ζωής

Τζένη Μελιτά: Το ζεϊμπέκικο και οι καλεσμένοι – Ο Κώστας Μπίγαλης τραγούδησε στο γάμο της

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε χθες (16.09.2023) τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μαργαρίτη και φυσικά μετά το γάμο ακολούθησε… τρικούβερτο γλέντι.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους. Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης είναι μαζί εννέα χρόνια και αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και κατάφεραν να γίνει ο γάμος τους όπως οι ίδιοι ήθελαν: με εκλεκτούς καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη πως η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε χθες έκανε το… τηλεοπτικό έτερον ήμισύ της, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που ανέβασε story στο Instagram. Καλεσμένη φυσικά η φίλη της νύφης και γνωστή σεφ, Γωγώ Δελογιάννη, η οποία μοιράστηκε βίντεο από την γαμήλια δεξίωση.

Η Τζένη Μελιτά διασκέδασε με τη ψυχή της στο πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο της, με τον Κώστα Μπίγαλη να αναλαμβάνει να σηκώσει το κέφι με τις 80’s επιτυχίες του.

Η νύφη χόρεψε ακόμη και ζεϊμπέκικο με το τραγούδι «Το φεγγάρι πάνωθέ μου».

 

Δείτε εικόνες από το γάμο της Τζένης Μελιτά με τον Σπύρο Μαργαρίτη που ανέβηκαν στα social media…

To άρθρο Τζένη Μελιτά: Το ζεϊμπέκικο και οι καλεσμένοι – Ο Κώστας Μπίγαλης τραγούδησε στο γάμο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock