Τρόπος Ζωής

Έρχεται prequel της σειράς βιβλίων Outlander – Η ιστορία των γονιών του Τζέιμι

Το δέκατο – και πιθανότατα το τελευταίο – βιβλίο της σειράς «Outlander» βρίσκεται στα σκαριά, ενώ η συγγραφέας Νταϊάνα Γκάμπαλντον ετοιμάζει ήδη prequel της σειράς. 

Η Αμερικανίδα συγγραφέας έχει ακόμα πολλές άλλες ιστορίες να αφηγηθεί, όπως ένα μυθιστόρημα για τους γονείς του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Τζέιμι Φρέιζερ.

Πριν από μερικά χρόνια θαυμαστής των έργων της Γκάμπαλντον έθεσε το ερώτημα: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα prequel της σειράς Outlander για τους γονείς του Τζέιμι; Η μητέρα του Έλεν φαίνεται πολύ καλή».

Η συγγραφέας απλά απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «Outlander», Μάριλ Ντέιβις, η Νταϊάνα Γκάμπαλντον είπε περισσότερα για το prequel: «Όταν αναδύονται ιδέες τις γράφω. Έχω μικρά αποσπάσματα για όλα τα είδη βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του prequel για τους γονείς του Τζέιμι».

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της, η τηλεοπτική σειρά «Outlander» ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Κλερ και του Τζέιμι Φρέιζερ που συναντιούνται το 1743 στη Σκωτία, όταν η Αγγλίδα νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ταξιδεύει κατά λάθος στον χρόνο, όπου συναντά τον σκληροτράχηλο στρατιώτη».

Τον Δεκέμβριο του 2022, λίγο μετά τη δημοσίευση του ένατου μυθιστορήματος, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε ότι θα γράψει την ιστορία των γονιών του Τζέιμι Φρέιζερ, Μπράιαν και Έλεν.

To άρθρο Έρχεται prequel της σειράς βιβλίων Outlander – Η ιστορία των γονιών του Τζέιμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock