888 Πέστα παιδί μου πέστα. Ο Κυριάκος ΤΙ λεει; Κυρανάκης για αλλοδαπούς: «Ήρθανε στην Ελλάδα για να πληρώνει ο φορολογούμενος εσαεί τα επιδόματά τους; Ας ψάξουν να βρουν δουλειά» (ΒΙΝΤΕΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέστα παιδί μου πέστα. Ο Κυριάκος ΤΙ λεει; Κυρανάκης για αλλοδαπούς: «Ήρθανε στην Ελλάδα για να πληρώνει ο φορολογούμενος εσαεί τα επιδόματά τους; Ας ψάξουν να βρουν δουλειά» (ΒΙΝΤΕΟ)
Äïîïëïãßá ãéá ôçí åðÝôåéï ôçò 28çò Ïêôùâñßïõ, ðñïåîÜñ÷ïíôïò ôïõ Åðéóêüðïõ Ùñåþí ÖéëïèÝïõ ðáñïõóßá ôçò õðïõñãïý Ðáéäåßáò Íßêçò ÊåñáìÝùò, ôïõ ÐåñéöåñåéÜñ÷ç ÁôôéêÞò Ãéþñãïõ Ðáôïýëç, ôïõ ÄçìÜñ÷ïõ Áèçíáßùí Êþóôá ÌðáêïãéÜííç, åêðñïóþðùí ôçò êõâÝñíçóçò, ôçò ÂïõëÞò êáé ôçò óôñáôéùôéêÞò çãåóßáò, ôçí ÄåõôÝñá 28 Ïêôùâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Πέστα παιδί μου πέστα. Ο Κυριάκος ΤΙ λεει; Κυρανάκης για αλλοδαπούς: «Ήρθανε στην Ελλάδα για να πληρώνει ο φορολογούμενος εσαεί τα επιδόματά τους; Ας ψάξουν να βρουν δουλειά» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έχοντας απέναντι τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου.  Η όλη συζήτηση κινήθηκε -όπως ήταν φυσικό- γύρω από τα κρίσιμα θέματα εσωτερικής επικαιρότητας που δεν είναι άλλα από το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά….
   Όσο αφορά τα παράπονα του κ.Κούλογλου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιότυπη έξωση χιλιάδων αλλοδαπών από τις δομές και τα διαμερίσματα σε όλη τη χώρα, ο κ.Κυρανάκης απάντησε:   «Που έπρεπε να πάνε δηλαδή οι πρόσφυγες που τους έχει δοθεί άσυλο; Υπάρχει ένα πρόγραμμα κλεισίματος δομών διότι δεν μπορεί εσαεί το ελληνικό κράτος να πληρώνει για να μένουν σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα (σ.σ. οι αιτούντες άσυλο).  Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν ήθελαν να είναι ελεύθεροι αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν έρθουν στην Ελλάδα. Τι εννοείτε “θα γυρνάνε στις πόλεις σαν ζητιάνοι”; Γιατί ήρθανε; για να μένουν για πάντα μέσα σε κλειστές δομές;  Ή για να πληρώνει για πάντα ο Έλληνας φορολογούμενος επιδόματα και διευκολύνσεις σε αντίθεση με αυτό που κάνει για Έλληνες πολίτες; Ας ψάξουν να βρούνε μία δουλειά όπως κάνουν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι!»  Παρακολουθήστε ολόκληρη την πολιτική κόντρα η οποία είχε στο «μενού» και τα ελληνοτουρκικά:

 

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@! ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΈΤΣΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ «2021»! ΆΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΟΥ…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Από τον Αθανάσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *