888 Πέτρος Κόκκαλης: Η Εκκλησία είναι ο παλαιότερος θεσμός που υπηρετεί τον συνάνθρωπο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέτρος Κόκκαλης: Η Εκκλησία είναι ο παλαιότερος θεσμός που υπηρετεί τον συνάνθρωπο

Πέτρος Κόκκαλης: Η Εκκλησία είναι ο παλαιότερος θεσμός που υπηρετεί τον συνάνθρωπο

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρος Κόκκαλης, ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Στη διάρκεια της συνάντησή τους, ο Πέτρος Κόκκαλης ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον κοινό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν όλοι οι θεσμοί απέναντι στην επίτευξη των Παγκόσμιων Στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των σύγχρονων, κρίσιμων περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, μετά την συνάντησή του με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, δήλωσε ότι «η Εκκλησία είναι ο παλαιότερος θεσμός που σέβεται και υπηρετεί τον συνάνθρωπο. Η οικουμενική και πνευματική διάσταση της κλιματικής κρίσης αναδεικνύει την κρισιμότητα του ρόλου της Εκκλησίας στην δημιουργία ενός κόσμου για όλους».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΉΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΙΟΤΕΨΕ!

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο λαός μας λέει: “Κόρακας κοράκου …