Πέτσας: Πρέπει να δοθούν επιπλέον κίνητρα στους εμβολιασμένους


Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη και αφορούν στον διαχωρισμό των καταστημάτων εστίασης σε αμιγείς χώρους για εμβολιασμένους και αμιγείς αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσαςλέγοντας ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να κόψουμε τον δρόμο στον κορωνοϊό και ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε τα εισοδήματα των επαγγελματιών.

Ο ίδιος τόνισε πως θα πρέπει να δοθούν επιπλέον κίνητρα στους εμβολιασμένους εξασφαλίζοντας τους μια πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. «Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα τώρα, ώστε να εκμεταλλευτούμε τους δύο μήνες του καλοκαιριού που απομένουν και να μην έρθουμε αντιμέτωποι με ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας τον Σεπτέμβριο», σημείωσε.

Σε συνέντευξή του στον Ant1 και ερωτηθείς για το πώς θα μπορούν οι καταστηματάρχες που θα επιλέξουν να κάνουν τα μαγαζιά τους αμιγώς για εμβολιασμένους, να ελέγχουν το αν κάποιος έχει εμβολιαστεί, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα τους δοθεί η όποια νομοθετική κάλυψη χρειαστεί, ενώ διαβεβαίωσε πως θα εξασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση