Πέτσας: Το νέο κύμα πανδημίας θα πλήξει τους ανεμβολίαστους, όχι την οικονομία


Ξεκάθαρος πως αν υπάρξει νέο κύμα της πανδημίας, αυτό θα πλήξει τους ανεμβολίαστους και όχι την οικονομία, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, λέγοντας πως δεν είμαστε στη φάση ενός νέου lockdown.

Σε ό,τι αφορά στα ραντεβού για εμβολιασμό ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον Ant1 είπε ότι ο ρυθμός είναι ικανοποιητικός τις τελευταίες 10 μέρες, σημειώνοντας ωστόσο, ότι «ο χρόνος είναι αντίπαλος μας σε αυτή την συγκυρία, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε». Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος για τα νούμερα του εμβολιασμού για το επόμενο διάστημα, ωστόσο σημείωσε ότι τώρα λόγω των μεταλλάξεων το τείχος ανοσίας ανεβαίνει στο 80%, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά και τη δήλωση της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, σχετικά με απολύσεις ανεμβολίαστων είπε πως μένει στην ανασκευή της δήλωσης στην οποία προχώρησε η ίδια. Ωστόσο σημείωσε ότι πρέπει να έχουμε ξεκάθαρους κανόνες για αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση