Παίδων Αγία Σοφία: Προφυλακίστηκε ο τραυματιοφορέας για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σήμερα, Τετάρτη, στον ανακριτή ο 61χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών 6 και 8 ετών, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. Επισήμανε δε πως ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα στη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Νωρίτερα στον ανακριτή κατέθεσαν και πρόσωπα που είχε προτείνει ο κατηγορούμενος ως μάρτυρες υπεράσπισής του. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς και έστειλαν στη φυλακή τον 61χρονο τραυματιοφορέα.

Σε βάρος του 61χρονου, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση